Met twee op 1 kamer

001C4767

Met twee op 1 kamer
Van Ruud De Ridder
Regie: Philip Maes

Rolverdeling:
Edgard Van Diest: Guido Famaey
Charel Muyshondt: Jean-Pierre Muyldermans
Chantal Van Diest: Kathleen Vanherentals
Maggi De Dekker: Céline Slotboom
Kriestel Kiekens: Myriam Van Voorhuyzen
Rik Verduyn: Paul Vandenput
Willy Goossens: Tom Van Dongen

Toneelstuk:
Edgard Van Diest, had gevraagd, gesmeekt, om op een éénpersoonskamer te worden gehospitaliseerd. Maar toch...2 bedden. Wat nu?  Privacy weg, rust weg, genezing opgeschort. Onrustwekkende toekomstbeelden. En dan komt Charel Muyshondt........ als kamergenoot

Twee verschillende karakters, verscheidenheid van personeel, bezoek en telefoons van echtgenotes. Dit alles geeft een mengelmoes aan woord- en beeldsituaties, waarbij wij dikwijls lachen (met de miserie van een ander)

Auteur:
Ruud De Ridder zette zijn eerste stappen in het theater bij de toneelgroep Kindervreugd. Via het Fakkeltheater en het Koninklijk Jeugdtheater van Antwerpen richtte hij in 1982 het Echt Antwaarps Theater op. Zijn eerste volavondstuk was “Wat doen we met Bompa ?”. Het verhaal  over mensen in dagdagelijkse situaties. Eenvoudig, echt en vooral zo geestig. Zijn theaterstukken hebben meestal een tragisch begin en een diepere achtergrond, dit alles overgoten met humor.

Regie:
De regie voor dit blijspel is in handen van Philip Maes. Hij is niet aan zijn proefstuk toe en zal er alles aan doen om de acteurs klaar te stomen zodat het publiek een zorgeloos avondje toneel kan beleven.


                                                                                                                                                                                               © Maesie Produkties 2012 / Philip Maes