Als bomen in de winter 2017

aff.als bomen in...


Als bomen in de winter
van Pierre Soetewey
Regie: Philip Maes


“Als bomen in de winter" werd door Klem als eens gespeeld in 2003. Nu, 14 jaar later halen we dit stuk graag nog eens uit de kast om de versie 2,0 te brengen. Nog beter en nog meer emotie om u als toeschouwer te laten genieten van een fantastisch stuk geschreven door Pierre Soetewey en geregisseerd door Philip Maes die dat 14 jaar geleden ook al deed.
“Als bomen in de winter” zal je doen lachen maar zal je even hard ontroeren.Rolverdeling:

KLEM groepkopie

Juffrouw Demaegdt: Josiane De Becker
Leopold: Paul Vandenput
Mariette: Myriam Van Voorhuyzen
Mich: Jean-Pierre Muyldermans
Meneer Doornaert: Ward Bartholomees
Jaqueline: Kathleen Vanherentals

Toneelstuk:
Als Bomen in de winter brengt het verhaal Van Pol Vandersmissen (Paul Vandenput) die door omstandigheden moet worden opgenomen in een rusthuis. Dit is zeer tegen zijn wil en dat zal iedereen geweten hebben. Niet alleen het personeel in het rusthuis maar vooral zijn dochter (Myriam Van Voorhuyzen) krijgen het hard te verduren. Naast hem woon Juffrouw Demaegdt (Josiane Debecker). Zal zij er in slagen om de norse Vandersmissen te doen smelten. 


Met dit stuk krijgen de acteurs en actrices van Klem de kans om voluit te spelen. Met zowel grappige maar ook ontroerende scènes moeten de spelers soms diep gaan om de juiste emotie vast te krijgen. Het wordt genieten van begin tot eind. 

                                                                                                                                                                                               © Maesie Produkties 2012 / Philip Maes